وجدان حقیقی: تضاد منافع عامل بروز فساد در بانک ها و صندوق ها است
نشست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با حضور جمعی از نامزد های انتخاباتی حوزه مرکزی برگزار شد. در این نشست، حسین هاشمی تختی، پرویز سالاری، عباس امینی زاده، رضا وجدان حقیقی، نزهت شبان آزاد به عنوان کاندیداهای مورد نظر ائتلاف به ایراد سخنرانی پرداختند. رضا وجدان حقیقی که پس از اظهارات جمعی از کاندیداها در […]
نشست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با حضور جمعی از نامزد های انتخاباتی حوزه مرکزی برگزار شد.
در این نشست، حسین هاشمی تختی، پرویز سالاری، عباس امینی زاده، رضا وجدان حقیقی، نزهت شبان آزاد به عنوان کاندیداهای مورد نظر ائتلاف به ایراد سخنرانی پرداختند.
رضا وجدان حقیقی که پس از اظهارات جمعی از کاندیداها در پشت تریبون قرار گرفت، اظهار داشت: از نامزدهایی که سخنرانی کردند برنامهای ندیدم و مردم از ما انتظار برنامه و راهکار و دغدغه پیرامون مسائل مهمی نظیر بیکاری، تورم و فساد را دارند که مشکلات اساسی جامعه و بخصوص جوانان هستند.
وی با طرح این موضوع که بیان دردها به تنهایی کافی نیست و برای حل مشکلات باید برنامه و ایده ارائه داد، خاطرنشان کرد: مردم از همه ما دردها را بهتر و بیشتر می دانند اما باید برای اثبات کارآمدی نظام و تقویت فضای جامعه، راهکار داشت.
به گفته وجدان حقیقی، اصلا نیاز قانون جدیدی نداریم، به حدی قوانین تصویب شده و اجرا نشده در کشور وجود دارد که اگر تمرکزمان را روی اجرای آنها بگذاریم بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
این کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی با تصریح بر این که فساد موجب از بین رفتن همه دستاوردها و تلاش ها می شود، تأکید کرد: مبارزه با فساد را باید به عنوان یک اولویت در کشور قرار داده و بسترهای شکل گیری فساد را به طور مستمر از میان برداریم و به مجلس ضد فساد نیاز داریم که فرصت سوزی نکند.
وجدان حقیقی تأکید کرد: قانون برای مبارزه با فساد زیاد است اما عزمی نیست، فرمان ۸ مادهای رهبر معظم انقلاب اسلامی برای مبارزه با فساد یک بستر بی نظیر در این عرصه بشمار می رود.
تضاد منافع عامل بروز فساد در بانک ها و صندوق ها است
وجدان حقیقی در بخش دیگری از اظهارات خود بیان داشت: یکی از اصلی ترین وظایف مجلس شورای اسلامی،نظارت است اما نمره مردم به این مجلس در زمینه نظارت چند است؟ چقدر مجلس بر حسن اجرای قوانین نظارت کرده است؟ همه ما می دانیم بانک ها چه بلایی بر سر اقتصاد کشور آورده اند اما کدامین برخورد در این زمینه صورت می گیرد؟
وی عنوان داشت: ۹۰ درصد تسهیلات در جیب شرکتهایی میرود که زیر مجموعهی خود بانکها هستند و این خود بزرگ ترین لطمات اقتصادی را به جامعه وارد می کند و در چنین فضایی، وضعیت صندوق های بازنشستگی و مدیریت بر آنها در دو دهه اخیر چگونه بوده است؟
وجدان حقیقی با بیان اینکه رهبری اصل ۴۴ (خصوصیسازی) را اصل نجات دهنده کشور معرفی کرد گفت: قانونی که میتوانست اقتصاد کشور را رشد دهد یا اجرا نشد و همان حدی هم که اجرا شد کاملا غلط بود؛ زیرا رانتها و ویژهخواریهایی در این حوزه به وقوع پیوست و داراییهای بیتالمال را چوب حراج زدند، بخشی از خصوصیسازیها خلاف نص صریح قانون بود؛ قانون میگوید مجموعههایی که در رفع نیازهای کشور دخیل هستند؛ کالای استراتژیک تولید میکنند و درصد بالایی از یک محصول را در کشور تولید میکنند نباید خصوصی سازی شوند اما در همین استان ما دیدیم که آلمینیوم المهدی ۳۵ درصد از آلمینیوم کشور را تامین میکرد به افراد خاصی فروخته شد و ضربه بزرگی به این صنعت و کارگرانش در هرمزگان وارد آمد؛ نمایندههای مجلس این شهر آن روزها چه کسانی بودند و چه میکردند و چرا به وظیفه نظارت خود عمل نکردند تا جلوی این فاجعه را بگیرند.
دیدگاهتان را بنویسید